A világ egyik legelterjedtebb és legfinomabb itala a capuccinocappuccino vasarlas, mégis sok háztartásban, sőt kávéházban rosszul csinálják. A legnagyobb hiba, ami előfordul az, hogy a frissen megfőzött kávéra palackos tejszínhabot nyomnak tejhab készítése helyett. Nézzük csak, hogyan is készül egy igazi capuccino! Az alapja minden esetben egy jó eszpresszó kávé, amelyik a 1,5 – 2 dl-es csésze 1/3 részét tölti ki. Eddig el sem lehet rontani. A problémák itt szoktak bekövetkezni, mikor egy sűrített tejszínhabot tartalmazó (gyakran csak növényi alapanyagot tartalmazó) palackot veszünk elő, ahelyett, hogy elkészítenénk a tejhabot. Ha a kávéfőzőnkön van tejhab-gőzölő, könnyű dolgunk van. Ha nincs ilyennel felszerelve, akkor sem kell kétségbe esnünk, hisz a kávé webáruházban a kiváló minőségű kávék és teák mellett a Cremesso® tejhabosító is beszerezhető. Ezzel az egyszerű készülékkel könnyedén elkészíthetjük a tejhabot a kávékülönlegességekhez. Ez a tejhabosító meleg- és hideg tejhab elkészítése mellett a foró tej készítésében is verhetetlen!